Wond- en stomazorg

Contact is het belangrijkste in de zorg voor mensen.

Wond- en stomazorg

Darmproblemen en/of problemen bij het urineren kunnen leiden tot het aanleggen van een tijdelijke of definitieve uitgang om de ontlasting of urine te verwijderen uit het lichaam. Dat heeft nogal een behoorlijk impact op uw leven. Niet alleen bij het verzorgen van deze onnatuurlijke uitgang. Het geeft mogelijk ook problemen bij het accepteren van deze kwetsbare situatie.

Onze professionals helpen u bij dit proces.

WAT KUNT U VERWACHTEN

  • Betrokken en deskundige zorg bij het verzorgen van de stoma.

  • Liefdevolle en respectvolle benadering.

  • Praktisch advies in het bestellen van de juiste materialen.

  • Gesprekken over het verlies van eigenwaarde.

WERKTIJDEN

Dagelijks 7:00 – 23:00

06 574 874 87

CONTACT is onze ZORG

“Als ik visite krijg dan vertel ik met trots hoe fijn ik word geholpen en ook dat ik zo veel plezier met de zusters heb.”

ONZE KLANTEN ZEGGEN

‘de wijkzuster komt drie keer op een dag langs. Ik heb het soms zo benauwd dan neemt ze wel de tijd om heel rustig stap voor stap mij te helpen met wassen. Kan ik af en toe een pufje nemen. Soms als ik niet zo benauwd ben dan helpt ze mij met douchen. Ik voel me dan wel lekker. We praten over mijn zorgen die ik heb over mijn zoon. Die heb ik maar weer in huis genomen, omdat hij anders gaat zwerven op straat. Tja dat geeft wel problemen met mijn dochter en ander zoon. Die komen dan niet meer. Dat vind ik wel heel erg. Weet je en wat zo leuk is…ze ziet aan mijn foto’s dat mijn passie het water is. En dan gaat ze aan tafel zitten en nemen we de tijd om over mijn werk te praten. Als ze dan weer naar een andere cliënt gaat ………’