Vergoeding

Contact is het belangrijkste in de zorg voor mensen.

Vergoeding

De wijkverpleging wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering.

Wijkverpleging vanuit de WLZ (Wet langdurige Zorg)

Wijkverpleging kan ook geleverd worden vanuit de WLZ. Met een WLZ-indicatie heeft u het recht om in een zorgcentrum te wonen, maar u kunt er dan ook voor kiezen om de (langdurende) zorg thuis geleverd te krijgen. In dat geval betaalt u wél een eigen bijdrage.
U kunt overigens niet zelf kiezen vanuit welke wet u de zorg krijgt.

Wijkverpleging vanuit PGB

Het kan zijn dat u en persoons-gebonden-budget(PGB) heeft van waaruit u een deel van de professionele zorg bij ons wil inkopen. We gaan met u in gesprek.

WAT KUNT U VERWACHTEN

  • Ondersteuning bij de aanvraag bij de zorgverzekeraar en de gemeente.

WERKTIJDEN

Dagelijks 7:00 – 23:00

06 574 874 87

CONTACT is onze ZORG

ONZE KLANTEN ZEGGEN

‘de wijkzuster komt drie keer op een dag langs. Ik heb het soms zo benauwd dan neemt ze wel de tijd om heel rustig stap voor stap mij te helpen met wassen. Kan ik af en toe een pufje nemen. Soms als ik niet zo benauwd ben dan helpt ze mij met douchen. Ik voel me dan wel lekker. We praten over mijn zorgen die ik heb over mijn zoon. Die heb ik maar weer in huis genomen, omdat hij anders gaat zwerven op straat. Tja dat geeft wel problemen met mijn dochter en ander zoon. Die komen dan niet meer. Dat vind ik wel heel erg. Weet je en wat zo leuk is…ze ziet aan mijn foto’s dat mijn passie het water is. En dan gaat ze aan tafel zitten en nemen we de tijd om over mijn werk te praten. Als ze dan weer naar een andere cliënt gaat ………’